tu ets aquí: Inici | Diplomatures

Diplomatures de l'OCC

Correu electrònic Imprimeix PDF

Diplomatura La Comunicació dels Conflictes i de la Pau (16a Edició)

Els mitjans de comunicació són també actors dels conflictes sobre els quals informen. L'activitat periodística en entorns bèl.lics no només pot contribuir a denunciar els abusos contra la població civil, sinó que pot publicitar fórmules que contribueixin a una resolució pacífica de les situacions de violència.

La diplomatura de postgrau en La Comunicació dels Conflictes i de la Pau, ofereix la formació adequada, a través de l'estudi de diversos conflictes internacionals, per entendre quina és la lògica dels conflictes i com actuar-hi informativament d'una forma responsable i compromesa amb valors solidaris i de justícia social.

anar a la diplomatura


 

Diplomatura La Comunicació dels Conflictes i Moviments Socials (5a Edició)

Els mitjans de comunicació són també actors dels conflictes sobre els quals informen. L'activitat periodística diària sobre diferents conflictes quotidians els quals afecten a col.lectius o moviments socials diversos no només pot contribuir a denunciar els abusos que pateixen, sinó que pot publicitar fórmules que contribueixin a una més justa resolució.

La diplomatura de postgrau en La Comunicació dels Conflictes i dels Moviments Socials ofereix la formació adequada, a través de l'estudi de diversos conflictes i moviments socials, per entendre quina és la seva lògica i com actuar-hi informativament d'una forma responsable i compromesa amb valors solidaris i de justícia social.

anar a la diplomatura